Sidor

fredag 26 juni 2009

En sådan vecka!!

Hej!

Så har det äntligen blivit helg igen med allt vad det nu innebär... Jag har varit sååå sugen på att scrappa men det har inte funnits någon tid eller ork kvar efter arbetsdagarna. I måndags gjorde jag nog något men tyvärr så är ju ett av mina problem att jag tappar minnet, så jag minns inte vad jag gjorde då. I Tisdags däremot ringde min otroligt snälla kompis och frågade om vi skulle åka på bilträff i Sunnanå hamn i Mellerud och grilla. Givetvis blev jag jätte glad och åkte med honom trots att jag egentligen hade massa "måsten" att göra här hemma. Det blev en jättemysig kväll! Min pojk, Jonas, var med och det va så varmt och skönt att vi kunde åka nercabbat de 7 milen dit upp utan att frysa. Sitta vid vattnet och grilla i kvälls solen är ju även det hur mysigt som helst. Vad glad jag är att jag har en sån snäll kompis.

I onsdags var jag en snabbis nere vid slussarna i Trollhättan på den vanliga bil/Mc/Moped träffen som är där på onsdagar. Där va sååååå mycket folk och fordon!! Jättekul!! Min pappa var där med sin Matchless (Mc). han och hans knuttekompisar hade dragit dit tidigare på kvällen. Jättekul att han har fått ordning på sin hoj och kan hänga med gubbarna ut. Själv var jag där med en annan kompis tillika även min chef... Vi hade lite bråttom för vi skulle iväg och se på ett garage som han hade fixat åt mig. Har jag tur eller som har sådana underbart snälla vänner eller?? Men ändå mår jag så dåligt och känner mig så ensam... Fast det är ju här hemma som det är STORA problem. Orkar inte dra det nu heller men att vara singel i ett förhållande är inte kul!

Sedan kom Torsdagen med 15 timmars arbetspass sova 4 timmar och så var det fredag och upp och jobba 9 timmar och nu sitter jag här. Försöker att uppdatera lite här och där för det lär nog inte bli något scrappande idag heller hur gärna jag än vill. Ser i kors, känner mig yr och allmänt seg i hjärnan. I morgon har jag öppet min lilla butik mellan 11 och 14. Mia kommer hit och hälsar på och det ska bli sååå kul!! Det va så länge sedan vi träffades utan att jag är superstressad. Så i morgon SKA jag scrappa i lugn och ro!!
Annars kommer nog helgen att gå åt till att städa/tvätta och sätta upp nytt staket till hästarnas hage. Försöka vila vore kanske bra men hur gör man då??? Jag blir ju superstressad av att inte göra något. Jag har hamnat i en ond cirkel där jag måste hålla igång i minst 150 hela tiden och helst jobba två pass/dygn. Jag vet i sjutton hur jag ska kunna varva ner...

Jag har ju som sagt inte hunnit scrappa något nytt sen sist men hoppas kunna visa er något nytt imorgon.

Ha en fin kväll!
Kram
Susanne

söndag 21 juni 2009

Annas bästa vän

Hej!
Idag har jag inte fått scrappat så mycket tyvärr. Det blev bara en Lo och den kan Ni se här nedanför. Det är min dotters bästa vän. Min dotter, Anna, har tagit fotot själv.

Igår var det cruising i Lysekil. Strålande solsken och massor av glada folk och snygga gamla bilar! Och polisen höll sig i schack!! De passar sig väl efter all kritik de fick för några år sedan när de stängde av hela stan och alla som var ute för att se gamla fina bilar missade alltihop. Nu är det mycket bättre organiserat och polisen gör bara det dom ska göra och lägger inte näsan iblöt i vårt bilåkande. Mycket bättre för det är nu allt flyter på, inga direkta slagsmål eller andra bråk som det blev när polisen bara jävlades. Det enda som borde förbättras är en längre cruisingslinga eftersom det så snabbt blir stopp. Lysekilscrusingen är ju så otroligt populär och staden så liten, men det borde gå att göra slingan längre.
Själv körde jag min kompis Pontiac Bonneville -65 cab. Helt ok bil men tyvärr ingen 50-talare...

I morgon väntar "mina" containrar på mig igen. Skulle visst bli varmt och soligt den här veckan och det blir skönt. Jag är ju ändå utanför lastbilen och jobbar en del och då är det underbart när solen skiner.

Min förkylning är lite bättre men förövrigt mår jag fortfarande ganska dåligt. Vet inte hur jag ska göra med mitt liv. Jag mår dåligt och mina älskade barn mår dåligt. Hur sjutton tar vi oss ur detta och kan börja om igen??? Ja, jag ska väl inte klaga egentligen men vet snart inte vad jag ska ta mig till.

Ha en bra kväll!
Kram på Er!
Susanne

lördag 20 juni 2009

Bröllopsinbjudan

Hej!
Tro nu inte att jag ska gifta mig för det ska jag Inte! Men jag fick en förfrågan om jag kunde göra förslag på bröllopskort, menyer, placeringskort m.m. och här är nu en inbjudan.
Den vänstra sidan innuti kortet blev så här:
Och den högra sidan innuti kortet ser Ni här: (Fick ju ta mitt namn och skulle jag mot förmodan gifta mig så skulle jag vilja göra det i det underbara lilla kappellet St.Maria i San Fransisco)

Idag blir det nog inte lika mycke scrappat som igår. Ska ut till Lysekil på den årliga Cruisingen. Hoppas på fint väder och att polisen håller sig i skinnet;)
Kram Kram
Susanne


fredag 19 juni 2009

Dagens sista Layout

Ännu en Lo på min älskade Anna. Här är hon betydligt äldre men lika söt! Jag använde basic grey papper och sedan stämplade jag med Tim Holtz stämplarna på det + dekorerade.
Det var allt från mig idag. Nu ska jag sova.
Kram på Er alla!
Susanne

Vilken skaparlust jag har idag!

Hej igen!
Nu har jag varit i mitt nya pysselrum och mixtrat lite igen. Fotot av min dotter, Anna, har ni nog sett förut men jag älskar att scrappa det!! Hon är såååå söt här!! Saknar min lilla Anna!! Idag är hon stor, fortfarande söt men inte så liten... Får nog ta och scrappa ett foto på henne som hon ser ut idag så ni kan se skillnaden. Barnen växer upp alldeles för fort tycker jag.
Tack för att ni tog er tid att kika mellan nubbar, sill och regnskurar;)

Kram
Susanne



Jag har fått en Award!!!

Jag har fått en Award av gulliga Angelica!!! Tusen Tack gumman!! Du anar inte vad glad jag blev!!

Jag ger den vidare till följande för att Ni är så duktiga på att skapa och ger mig sååå mycket Inspiration!!

Mia T

Mysmumlan

Ewonne

Mariante

SasSa

Bellamio

Helén

YooRee

Ha en fortsatt trevlig Midsommar trots vädret....

Kram

Susanne


Ännu en Tag...

Hej!
Först vill jag önska alla en riktigt Glad & Trevlig Midsommar! Själv är jag dunderförkyld + att jag fortfarande mår fruktansvärt dåligt men ska väl inte klaga. Det finns de som har det värre.
Country Scrap har ju fått in så fina Tim Holtz stämplar och jag va bara tvungen att testa några av dem. Även tyllet är därifrån och finns i svart eller vitt. Det här blev mitt första alster gjort med tyll men definitivt inte mitt sista! Älskar verkligen tyll!! Som Rockabilly tjej har jag naturligtvis en tyllunderkjol. 16 meter tyll är den sydd av!! Jättefin att ha under 50-talsklänningar men ack så varmt.... Inte för att jag är någon direkt klänning/kjol älskare men ibland kan det va kul.

Så här blev i alla fall min nya Tag i Tim Holtz stil och med tyll! Blev riktigt nöjd med den själv faktiskt men vill gärna höra vad Ni kära vänner tycker. Det är sååå roligt när Ni skriver en rad eller två.

Nu ska jag fortsätta med en Layout med min dotter Anna. Jag började på den för ett tag sedan men körde fast. Nu känns det som det kan gå lättare. Ikväll åker jag nog ut till Hafsten och grillar med mina kompisar. Har lagt kött i hemmagjord marinad.
Kram Kram
Susanne

måndag 15 juni 2009

Lite nytt...

Hej!
Så är snart denna dagen avklarad. Det har varit en rolig dag trots allt. Började ju köra containerbil igen och det funkade bra, fast måste säga att betong och grus är bra mycket roligare. Hur som helst, jag mår lite bättre...

Fick gjort en tag igår kväll efter att ha flyttat in delar av allt mitt pyssel till det nya Scraprummet som Ni kan se här nedanför. Det känns så kul att få ett nyrenoverat, fräscht rum att sitta och pyssla i. Men det finns fortfarande massor av saker som ska på plats... Fick i alla fall börjat på en "liten" låda med bara metalldekorationer i... en riktig godispåse för mig som älskar det!! Kan sitta o bara titta på alla roliga saker i min låda! Måste va knäpp?? Men så är det. Min arbetsbänk, pappersvagnen och små minibyrosar är på plats. Nästa steg blir att flytta lite hyllor.

Lite i sista minuten börjar jag planera Midsommar. Eftersom jag mått/mår så dåligt har det inte varit roligt att planera och tänkte först skita i hela Midsommar... Men nu vill jag nog fira ändå... fast nu va det j...ligt svårt att hitta någon ledig campingplats... Typiskt. Får leta lite till...
Ha en riktigt bra kväll så ska jag gå o lägga mig så jag orkar med morgondagen.
Kram Kram
Susanne

söndag 14 juni 2009

Äntligen flyttat min Blogg!!

Nu har jag äntligen fått ordning på min nya Blogg!! Det känns skönt för blogg.se va fasligt tråkig och svår att göra någonting roligt med om man inte va superhaj på datorer vilket jag inte är.
Mina gamla Layouter och dylikt hittar ni i min gamla blogg men jag ska snart fylla denna med en mängd nya, bara jag mår lite bättre så jag orkar scrappa igen. Jag ska även flytta in i ett helt nytt nyrenoverat scrapprum!! Det ska bli sååå kul!! Men just nu orkar jag inte flytta alla mina saker. Det är ju inte lite scrappsaker som jag samlat på mig genom åren... Behöver nog ta en rejäl rensning också i samband med min flytt så snart blir det BloggCandy här!
Idag ska jag försöka släpa mig ut och göra klart grönsakslandet. Normalt sett tycker jag det är jättekul men nu... I morgon ska jag börja köra containerbil igen. Körde ju det för några år sedan men nu ska jag ägna sommaren åt containrar igen. Saknar betong och gruskörningen men just nu är det ju dåliga tider och få som bygger nytt. Men det blir väl bättre tider igen... kanske. Livet känns rätt jobbigt just nu trots mina små roliga projekt. Som många vet redan håller jag ju på att bygga en gammal Caltex tapp där jag ska ha ett 50-talscafé och även ha min butik, CountryScrap. Butiken har jag i och för sig redan flyttat ut dit och på så sätt fått bättre plats.

Nä, nu får jag nog släpa mig iväg och ut i solen lite. Saknar mina barn... Men hoppas de kommer i eftermiddag. Ha en underbar dag!
Kram Kram
Susanne