Sidor

söndag 6 september 2009

Kanonkul Scrappträff i Frändefors!!

Hej!
Nu missade Ni allt något jättekul i helgen alla Ni som inte var med på Frändemaran i Frändefors! En jätterolig träff! Toppenlokal, gott om plats, jättebra ljus, kanongod hemlagad mat, supertrevliga arrangörer och glada, trevliga scrappare!! Den här träffen kan jag verkligen rekommendera till nästa gång!!

Jag hann göra 6 kort trots att jag hade med mig butiken och sålde en massa kuligt under dagen. Här kommer 5 av dem, de 6:e är kvar i frändefors eftersom det var med på en utmaning. Mitt första kort använde jag de så läckra Vintage Cottage bilderna som precis kommit in hos CountryScrap.

Det andra kortet blev med en Sarah Kay stämpel. Resten av materialet finns också i min butik.

Tredje kortet blev med en nyinköpt Magnoliastämpel. Tyckte det passade bra med ett regnkort eftersom det inte gör annat än bara regnar o regnar!!

Fjärde kortet fick jag för mig att inte använda mig utav något stämplat motiv utan bara av de roliga Halloween sakerna som precis kommit in i butiken!

Femte kortet för dagen var en Välkomstutmaning. Allt materialet utom metallhörnen var med i Välkomstkitet som man fick och som var sponsrat av Pysselakuten. Man fick sedan lägga till max 2 egna produkter och då valde jag metallhörnen. Det här va INTE lätt eftersom det utvalda materialet inte alls var min stil. Resultatet blev i alla fall så här.
Det sjätte kortet visar jag en annan dag när jag fått hem det. Det tycker jag själv blev det bästa från träffen. Tycker alltid det är svårt att göra ett riktigt bra resultat när man inte har med sig allt man har hemma. Man saknar alltid något som man inte har fått med sig.
För övrigt har helgen varit rätt lugn. Mycke mys med min älskling. Har även varit iväg och köpt en ny bil och det var ju välbehövligt eftersom min gamla snart är körförbud på. Den nya behöver lite småfix bara så är den på banan igen. Naturligtvis blev det ju ingen splitter ny bil. Det är jag ju allergisk mot!! Nä, en 245:a igen fick det allt bli. Lättast att hålla sig till äldre bilar som är billiga och lätta att skruva med. Ska man köra helt ny bil får man ju både vara miljonär och skaffa sig en utbildning som bilmekaniker + en jävla massa dyra, konstiga verktyg för att överhuvudtaget kunna komma på va som kan vara fel om nåt händer. Nä, sånt har jag inte tid med och pengarna lägger jag hellre på annat, som scrappsaker istället ;)
Ha nu en riktigt bra dag mina vänner, så ska jag försöka bege mig ut i skogen och plocka lite svamp och sedan även koka rönnbärsgelé.
Kram
Susanne





torsdag 3 september 2009

Ett litet kort...

Hej!
I natt har jag återigen sovit skitdåligt. Vaknade vid 4 i morse och var verkligen klarvaken. Lika bra att hoppa upp än o ligga där o vända o vri sig. Det hade i alla fall det goda med sig att jag fick gjort ett litet kort. Min svägerska fyller år snart och då blir det här bra.
Allt materialet finns hos CountryScrap. Ni missar väl inte heller att anmäla Er till CountryScrappen den 3 oktober?? Läs mer inne på hemsidan.

Kram
Susanne

onsdag 2 september 2009

Blog Candy Vinnare & Underbara KAOS awarder!!

Hej!
Först vill jag passa på att tacka alla som stöttat mig nu när livet varit ett enda kaos hos mig. Jag är hemskt glad över Era små kommentarer och läser dem ofta, trots att jag inte alltid orkar svara. Jag och min sambo har efter mycke om och men beslutat oss för att försöka igen men vi ska bo isär ett tag. Vi älskar varandra så otroligt mycke men har liksom kört fast. Men envis som jag är så ska det kanske funka...

Jag har ÄNTLIGEN dragit en vinnare i min BlogCandy som jag hade i Juli...... Är hemskt ledsen över att det blivit så jätte försenat men men..... Här är en bild på candyn och vinnare är......
HANNA!!! Stort GRATTIS gumman!!! Besök gärna hennes blogg på http://hannashobbyblogg.blogspot.com

Sedan har jag fått två helt underbara KAOS awarder. Den första kommer från Helén och hon skriver så här: Du är inte bara en underbar Dt-mamma med stor omtanke, ödmjukhet och lyhördhet utan också en mycket inspirerande scrappare! Att vi sen gillar samma stil gör ju inte saken sämre! Tack så jättemycket Helén! Jag blev riktigt tårögd av de vackra orden! Har aldrig fått så fina ord av någon!!

Den andra awarden kommer från Pysselninjangittan och är min absoluta favorit! Hon har verkligen fångat "mig". Som nog alla redan vet vid det här laget så är jag ju en Rockabilly tjej som ÄLSKAR 50-talet och vad är inte bättre än en 50-tals award då ;) Tack snälla söta Gittan!!
Ja, det va allt från mig just nu. Ska försöka att börja scrappa lite själv igen men har inte haft någon inspiration/lust på ett tag trots att mitt så otroligt duktiga Design Team på CountryScrap håller på att göra mig tokig av allt snyggt de skapar. Jag måste bara försöka städa och få ordning på mitt nya pysselrum också så det känns lite trevligare där inne. Just nu ligger allt på golvet i en enda röra... Någon som är städsugen??? ;)
Kram
Susanne