Sidor

lördag 22 augusti 2009

Några rader...

Hej!

Vad gulliga och omtänksamma ni är och skriver små rader till mig. Det värmer ska ni veta. Här är lite jobbigt just nu. Vi ska flytta isär jag och min sambo. Det känns jobbigt trots att det samtidigt ska bli en lättnad. Vi har inget gemensamt längre och pratar knappt med varandra. Därför har jag inte orkat blogga eller ordna med dragningen i candyn, men jag lovar att jag inte har glömt Er. Det har varit tillräckligt med att fixa med CountryScrap bloggen + webbutiken + mitt vanliga jobb, hästar, hem, barn osv. Det kommer väl att bli lite jobbigt ett tag till tills han flyttar och jag kan börja se framåt igen. Jag och barna har ju i alla fall vårt hus/gård så vi ska inte flytta. Men det känns fruktansvärt att man ska behöva typ "slänga ut" någon. Det är ju alltid lättare att ta sina saker och sticka själv.

Jag har också fått två jättefina KAOS awarder och dem ska jag visa Er någon dag och även försöka få gjort några själv och skicka vidare. Det är så många av Er som betyder så oerhört mycke för mig ska ni veta. Det är så skönt att veta att det finns de som bryr sig även om vi aldrig träffats kanske. Skönt att känna sig lite saknad. Snart är jag på g igen hoppas jag.

Kram Kram
susanne

15 kommentarer:

Milla sa...

Men oj!!!! =(. Låter inge vidare... Klart du ska ta det lungt!! O bry dig om dig själv o dina barn o djuren förståss!

Ha det så bra!

MASSOR AV KRAMAR!!!!!!!!

annkan sa...

Ajajdå... Det där lät inget vidare. :-(

Och det är väl självklart att du måste tänka på dig själv och barnen i första hand!
Ta hand om dig nu (så gott det går)... och så vill jag sända massor med styrkekramar till dig!

Helén sa...

Skickar en stor kram till dig!!!

Linda Horn sa...

Vad tufft för dig!! Kan tänka mig att det är tudelat det där med att du har din gård. Skönt att slippa vara otrygg, osäker på vart man ska ta vägen, men även hemskt att behöva kasta ut den andre. Tråkigt när såna här saker händer, men kanske är det ändå det bästa, när inget annat fungerar längre. Hoppas att din höst ändå blir någorlunda vettig, och att du ibland kan känna lust i att skapa "bara för att"!! Dom stunderna ger i alla fall mig massor, att få pyssla bort en stund, få tankarna på annat håll, och lägga ner alla känslor i ett projekt.

Ha det så gott du kan, försök ta dig en stund för dig själv emellanåt. Ta hand om dig och dina barn, massor med styrkekramar till dig!!!

Kraaaam Linda

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Vad skönt att höra av dig tjejen!

Förstår att det är jobbigt, men nu kan det bara bli bättre - om det nu har varit så jobbigt innan. Det är en tuff tid - men du verkar ha tillräckligt skinn på näsan för att fixa det!

Jag hejjar på dig!

Ha de bäst tjejen!
Kram /Angelica

Nilla sa...

Tråkigt att höra men som du sa kanske för det bästa, hoppas se dig i blogland snart med härliga alster! Kram Nilla

Essmo sa...

Va trist att höra.. Det är alltid jobbigt att bryta upp från ett förhållande.. Skickar massa med cyber-styrke-kramar till Dig...

Carola sa...

Massor av kramar kommer härifrån också!

lk46 sa...

Tufft, men jag tror du är en tuff tjej som kommer att klara detta. Som du ju redan förstått så kan det vara bättre att vara själv!
jag önskar dig all lycka till med din nya framtid!
Jag tror att du förstår att det finns många att dela sina tanker med och mycket stöd! Vänskap genom bloggandet kan bli något stort!
Var rädd om dig vännen!
Kram lene

pysselninjangittan sa...

Bamsekramiz från mig med !

Wildärtan sa...

Vad trist när det blir så där! En kram till dig och barnen, fast vi inte känner varann så bra...

Petraso sa...

Kramar på dig , Tjejen!!!!

Annica sa...

Kram!

Hobbydraken sa...

Jag hoppas att du snart orkar blogga igen!!!
Massa kramar till dig!!

BellaMio sa...

Skickar ett par kramar jag oxå!!! Känns som du kan behöva det ungefär nu!!!

Sen ska jag minnsann pyssla om dig när du kommer hit!

Kram Kram Kram Kram Kram Kram