Sidor

onsdag 2 september 2009

Blog Candy Vinnare & Underbara KAOS awarder!!

Hej!
Först vill jag passa på att tacka alla som stöttat mig nu när livet varit ett enda kaos hos mig. Jag är hemskt glad över Era små kommentarer och läser dem ofta, trots att jag inte alltid orkar svara. Jag och min sambo har efter mycke om och men beslutat oss för att försöka igen men vi ska bo isär ett tag. Vi älskar varandra så otroligt mycke men har liksom kört fast. Men envis som jag är så ska det kanske funka...

Jag har ÄNTLIGEN dragit en vinnare i min BlogCandy som jag hade i Juli...... Är hemskt ledsen över att det blivit så jätte försenat men men..... Här är en bild på candyn och vinnare är......
HANNA!!! Stort GRATTIS gumman!!! Besök gärna hennes blogg på http://hannashobbyblogg.blogspot.com

Sedan har jag fått två helt underbara KAOS awarder. Den första kommer från Helén och hon skriver så här: Du är inte bara en underbar Dt-mamma med stor omtanke, ödmjukhet och lyhördhet utan också en mycket inspirerande scrappare! Att vi sen gillar samma stil gör ju inte saken sämre! Tack så jättemycket Helén! Jag blev riktigt tårögd av de vackra orden! Har aldrig fått så fina ord av någon!!

Den andra awarden kommer från Pysselninjangittan och är min absoluta favorit! Hon har verkligen fångat "mig". Som nog alla redan vet vid det här laget så är jag ju en Rockabilly tjej som ÄLSKAR 50-talet och vad är inte bättre än en 50-tals award då ;) Tack snälla söta Gittan!!
Ja, det va allt från mig just nu. Ska försöka att börja scrappa lite själv igen men har inte haft någon inspiration/lust på ett tag trots att mitt så otroligt duktiga Design Team på CountryScrap håller på att göra mig tokig av allt snyggt de skapar. Jag måste bara försöka städa och få ordning på mitt nya pysselrum också så det känns lite trevligare där inne. Just nu ligger allt på golvet i en enda röra... Någon som är städsugen??? ;)
Kram
Susanne


9 kommentarer:

Carola sa...

Stort grattis till Hanna!

Låter som ett bra beslut du o din sambo har kommit fram till och jag hoppas att det blir bra för er alla i slutändan.

Japp, nu vill vi se mer av dina fina alster Susanne ;) Du vet att scrappa är ju balsam för själen :)

Kram!

BellaMio sa...

Är så glad för din skull att du och din sambo har tagit ett beslut. Känner man att kärleken finns där så klart att man ska prova på annat sätt...

Hoppas det löser sig!!!

Kram Kram Kram

Helén sa...

Vad härligt att se en uppdatering hos dig! Bloggandet är ju inte det första man tänker på när livet är upp och ner. Jag tycker ni har tagit ett bra beslut, älskar man varandra kan man inte "bara ge upp". Förhållanden är inte lätt, det är mycket ge och ta, att vara lyhörda för varandra osv. Ibland kan det ta lång tid att nå dit eller köra fast på vägen. Jag hoppas på det bästa för er!

Ett stort grattis till Hanna också, vilken läcker blog candy hon har att vänta!! :)

Gittans award var verkligen läcker! Jag var lite mer tråkig och gjorde den inte så personlig. ;)

Jag förstår dig helt och fullt ang. inspirationen. När jag har kaos i min scraphörna har jag jättesvårt att komma till skott, men när jag har ordning och reda så blir det liksom både lättare och roligare att plocka fram sakerna. Nyligen organiserade jag om mina grejer också, så det blev mer överskådligt - nu har jag sån inspiration! :)

Kram Helén

P.S. Jag blev så glad över din fina kommentar!! :)

Wildärtan sa...

Tack snälla för kommentarerna!

Som alla andra så hoppas jag verkligen att ni klarar upp det här. Älskar man varann så bör det ju finnas vägar till en gemensam linje, typ... Jag ser fram emot när din skaparlust återvänder, men jag är beredd att vänta:-)

pysselninjangittan sa...

Så bra att du blev glad över den
:-)
hrmf..städsugen? Jag har knappt pysslat alls på över 2 veckor och en av orsakerna ärhymenciu för att jag har saker precis överallt. fått massa av beställningar på armband så utöver scrapsaker flyter det runt pärl o annat smycketillbehör :-(
vi kan hjälpas åt. vi röjer hos varandra :-)

Milla sa...

Va kul att se dig här igen=). Och ett stort grattis till Hanna!

Skönt att ni tillsammans har kommit fram till ett för tillfället väldigt bra alternativ.. Man SKA ge allt flera chanser!!

Tack för mitt underbara Gäst DT paket. (om jag inte sagt det)...

Ha det nu så jätte bra!!

Kram kram

Hanna sa...

Hej Fanny!

Först måste jag säga ett STORT GRATTIS till dig, för två väl värda Awarder!
Du gör så mycket fint, och du förtjänar alla awarder man kan få! :o)

Sedan... WOW!!! Jag!!!??? Tusen Tack! :o)
Har en smaskig Blog Candy att vänta, ser jag. ;o)
Än en gång, ett stort tack!
Är så GLAD! :o)
Vet inte vad jag ska säga...! :o)

Ha det bra,
STORA KRAMAR från Hanna

annkan sa...

Grattis till Hanna!

Och grattis till dig, som fått två så underbart vackra kaosar!

Och så ett tredje grattis till dig och din sambo som verkar kunnat ha prata ordentligt och kommit fram till ett bra beslut.
(Känns lite...sådär att skriva om sånt här "privat" med någon som man inte känner, men kände att jag ville det ändå. Hoppas det är ok...)

Lena B E sa...

Stort GRATTIS till vinnaren i din candy & till dig för KAOS Awarderna!!
Kram Lena