Sidor

söndag 6 september 2009

Kanonkul Scrappträff i Frändefors!!

Hej!
Nu missade Ni allt något jättekul i helgen alla Ni som inte var med på Frändemaran i Frändefors! En jätterolig träff! Toppenlokal, gott om plats, jättebra ljus, kanongod hemlagad mat, supertrevliga arrangörer och glada, trevliga scrappare!! Den här träffen kan jag verkligen rekommendera till nästa gång!!

Jag hann göra 6 kort trots att jag hade med mig butiken och sålde en massa kuligt under dagen. Här kommer 5 av dem, de 6:e är kvar i frändefors eftersom det var med på en utmaning. Mitt första kort använde jag de så läckra Vintage Cottage bilderna som precis kommit in hos CountryScrap.

Det andra kortet blev med en Sarah Kay stämpel. Resten av materialet finns också i min butik.

Tredje kortet blev med en nyinköpt Magnoliastämpel. Tyckte det passade bra med ett regnkort eftersom det inte gör annat än bara regnar o regnar!!

Fjärde kortet fick jag för mig att inte använda mig utav något stämplat motiv utan bara av de roliga Halloween sakerna som precis kommit in i butiken!

Femte kortet för dagen var en Välkomstutmaning. Allt materialet utom metallhörnen var med i Välkomstkitet som man fick och som var sponsrat av Pysselakuten. Man fick sedan lägga till max 2 egna produkter och då valde jag metallhörnen. Det här va INTE lätt eftersom det utvalda materialet inte alls var min stil. Resultatet blev i alla fall så här.
Det sjätte kortet visar jag en annan dag när jag fått hem det. Det tycker jag själv blev det bästa från träffen. Tycker alltid det är svårt att göra ett riktigt bra resultat när man inte har med sig allt man har hemma. Man saknar alltid något som man inte har fått med sig.
För övrigt har helgen varit rätt lugn. Mycke mys med min älskling. Har även varit iväg och köpt en ny bil och det var ju välbehövligt eftersom min gamla snart är körförbud på. Den nya behöver lite småfix bara så är den på banan igen. Naturligtvis blev det ju ingen splitter ny bil. Det är jag ju allergisk mot!! Nä, en 245:a igen fick det allt bli. Lättast att hålla sig till äldre bilar som är billiga och lätta att skruva med. Ska man köra helt ny bil får man ju både vara miljonär och skaffa sig en utbildning som bilmekaniker + en jävla massa dyra, konstiga verktyg för att överhuvudtaget kunna komma på va som kan vara fel om nåt händer. Nä, sånt har jag inte tid med och pengarna lägger jag hellre på annat, som scrappsaker istället ;)
Ha nu en riktigt bra dag mina vänner, så ska jag försöka bege mig ut i skogen och plocka lite svamp och sedan även koka rönnbärsgelé.
Kram
Susanne





15 kommentarer:

Karin sa...

Vilka underbara kort! Vilken produktiv träff.. Jag kommer alltid på mig själv med att mest sitta å babbla när det är träff..å som du säger,ofta har man glömt just DET man behöver.. hihi.. =)
Ha en härlig vecka!
kram !

pysselninjangittan sa...

underbara kort!
Klart allt roligt händer flera mil ifrån mig :(

Carola sa...

Vilka härliga kort du har gjort! Blir också sugen på en stor scrapträff.
Kram

bc owner sa...

Vilka jättefina kort.=)

Fick själv lite inspiration igår att göra några kort. Det blev lite av varianten 'less is more'.
Tänk vad roligt det är att scrappa. hihi
När jag började för ett par veckor sen hade jag aldrig kunnat tro att man skulle fastna så för det på en gång.=O
Väldigt kul att titta runt på scrapbloggar för att få tips och ideér.

Mvh Jenny (som till nästa löning förmodligen gör sig fattig i din butik)

Mrs X sa...

Vad kul att du hann med och scrappa så pass mycket trots att du hade affären med dig! Och så fina kort du har gjort sen, härligt med alla olika stilar. Tycker du lyckades bra med kitkortet, det är verkligen inte lätt att skapa med material man inte gillar!
Bilar ja... tänk om man klarade sig utan bil helt och hållet, så billigt det skulle vara! Jag har turen att ha en lillebror som är bilmekaniker, så han är ofta en stor hjälp!

Kram Helén

mia.t sa...

Du har ju verkligen hunnit med massor av läckert skapande....och ja, jag ångrar lite att jag inte var med ;) men jag har ju träffen om två veckor att se fram emot!!

Kram Mia

Ida sa...

väldigt fina kort du gjort!!! Gillar speciellt det med tilda och paraplyet! Väldigt fint och höst mysig stämmning i det kortet :-)

BellaMio sa...

WOW!! Så många fiiina kort du hann göra!

Hoppas våran träff blir lika rolig :)

Ses snart!
Kram kram

Annika sa...

Vilka underbara kort du hann att göra. Kul att det bra med försäljningen också ! Vi syns snart och jag hjälper gärna till att handla "hi hi" när du kommer till vår träff!

Kramar Annika

Camilla sa...

Jättefina kort hann du få gjort.
Ville bara kolla om du sett mitt mail ang stickerserna?

Kram kram Camilla Andersson

Lene sa...

Wow va mycket fint du gjort!
Jag är ju väldigt förtjust i höstfärgerna så du förstår nog vilka som blev en favorit!
Hoppas du mår bra vännen!
Kram lene

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Men wow vad produktivt du varit - och att alla korten är så kanonsnygga sen då! Wow alltså!


Ska bli så kul att få träffa dig snart, på oscarsscrappen!! Min första scrapträff nånsin - haha!

Hoppas allt är bra med dig tjejen!
Ha de bäst!
Kram / Angelica

Yvonne sa...

Tack för titten och snäll kommentar hos mig.
Du gör också kanonfina kort =))
Ha en trevlig helg!
kram//Y

Wildärtan sa...

Det verkar ju ha varit scrapträffar lite överallt - vi har haft en i Umeå oxå:-) Bra 23 mil från Storuman :-D

Supersnygga kort - vad kul att hinna så mycket på en helg!
Kram,
Em

Anonym sa...

Hej vännen!

Oj vad du hann med mkt! =) Superfina kort blve det oxå minsann. Jag har ngt till dig i min blogg! =)

Ha en fortsatt trevlig helg, jramar Ulrica