Sidor

tisdag 31 augusti 2010

Äntligen lite nytt från mig!

Hej!
Äntligen har jag fått lite tid att uppdatera min blogg! Här har varit fullt upp under hela augusti med att renovera o bygga om butiken, beställa hem massor av roliga nya varor, marknadsföra m.m. m.m. Mitt uppe i alltihop blev Anna liggande på sjukhus igen med luft i lungsäcken för tredje gången på ett halvår! Men nu är hon bra igen och nästa vecka väntar hennes knäoperation.... Sen hoppas jag verkligen att hon håller sig frisk LÄNGE!! Inte alls kul när ens barn blir skröppliga.
På hästfronten har vi i alla fall bestämt oss för att sälja vår sista tävlingshäst pga Annas knäskada + att jag inte har tid att rida/träna så mycket längre. Kvar blir bara våra små avelston som förhoppningsvis nu ska vara dräktiga. Alltid kul med små fölisar på våren. Så när butiken är färdig börjar stallombyggnaden. Äntligen ska sadelkammaren bli klar!
Barnen har börjat skolan igen och Stefan har börjat jobba efter semestern, riktigt skönt att allt är som vanligt igen. Det är bara jag som inte kan jobba just nu.... Trist att inte kunna köra men jag har sån jävla foglossning så jag kan inte klättra upp o ner i lastbilen + på stegar o ställningar hela dagarna. Saknar verkligen vägarna.... o alla härliga jobbarkompisar ute på byggena. Men, men det blir nog tid till det igen nån gång. Fast egentligen har jag lovat mig själv att jag INTE ska jobba 16 timmar om dygnet och låta lastbilen gå i första hand igen, så att nästa barn också får ha det som de andra två har haft sin uppväxt. Men i och för sig har både Anna o Jonas klarat det bra men de har allt tyckt det har varit tråkigt mellan varven. Och kommer jag själv att klara att inte jobba så mycke?? Det är nog det största problemet...
Här är några nya kort som jag lyckats få ihop den sista tiden. Allt material hittar Du som vanligt hos CountryScrap och ScrapOutlet.Ha nu en riktigt skön höstdag, så ska jag ta itu med dagens alla "måsten".
Kram
Susanne


1 kommentar:

Ida sa...

Supersöta kort!!! Som vanligt ;-)
Trist att höra att du har så ont och att Anna är sjuk.... inte kul alls. Krya på er!
Kram