Sidor

fredag 25 februari 2011

Äntligen....

Hej!
Nu var det återigen hur längesen som helst sen jag uppdaterade dne här bloggen! Fy skäms på mig!! Men.... jag har faktiskt bloggat en hle del, men då i min butiks blogg, CountryScrap. Tur att jag är aktiv där i alla fall. Men, jo jag ska försöka uppdatera lite oftare här inne också. Har fakstiskt en fundering om att använda den här bloggen lite mer som en dagbok om mitt liv...Men vi får se om jag fixar att göra det. I går natt fick jag ett rejält städ ryck i alla fall! Det resulterade i ett fint och välorganiserat pysselrum. VÄLDIGT välbehövligt kan jag lova! Mitt första alster i det nystädade pysselrummet blev det här kortet. Jag hittade en skisstävling inne hos Mia. Helt klart gillade jag hennes skiss, så varför inte vara med. Så här blev kortet i alla fall.
Mestadels har jag använt mig av papper från Pion Design. Svensk tillverkade papper :)
Nästa lördag är det dags att döpa vår lille skrutt. Gu va fort tiden går! Tänk att han redan är 3 månader. Jag gjorde de här skorna i papper och tänkte ha dem som bordsdekoration.

Ann, jag och mormor var iväg i höstas och tog en serie kort hos en modellagentur och här har jag gjort ett litet album med en del av korten därifrån. Framsidan är klar som ni ser. Resten är halvfärdigt så det får ni kanske se en annan gång. Tappade liksom inspirationen för resten.
För övrigt lunkar livet på som vanligt.... Eller ja... lunkar?.... far väl fram i över 200 knyck som vanligt. Linus växer så det knakar och mår fint. Han har fått ont i munnen så han får väl dessvärre tänder tidigt. Inte så bra för mig som älskar att amma... Han är en riktigt arg bebis på kvällarna men sover som en liten gris på nätterna som tur är.
De stora barnen, Anna och Jonas har ju sin skola och mår förövrigt fint. Anna är mestadels hos sin kille i deras lägenhet. Det är verkligen sååå kul för dem! Anna´s svärfar är sååå otroligt snäll som byggt en lägenhet åt dem ovanpå maskinhallen. Inrett och köpt möbler till dem och inte behöver de betala nån hyra förren de har fått jobb. Tänk om man hade fått en sådan start i det vuxna livet.... Jga är jätte glad för deras skull och jag hoppas verkligen att det håller i mellan dem. Annas kille är jättego!! Och han blir en sån där bra karl ska ni se. En av de få som finns idag ;) Händig och arbetsam, är inte rädd för att sketna ner sig! Men tänk att de redan har varit ihop i 2 år och 3 månader! Helt otroligt för att inte vara så gamla.
För Jonas del så är det jobbigt i skolan, men han kämpar på. Har ganska så stor lust mellan varven att åka ner o ta den där jävla rektorn ett jävla tag. Snart får jag nog göra slag i saken, för hon är ju helt väck! fattar ingenting - gör ingenting! Här hemma är han en hel del med Stefan ute i garaget och mecklar med både det ena och det andra. Tur de har varandra ;)
De ännu större kidsen som inte bor hemma längre.... ja, Christian o hans kära fru har flyttat till ny lägenhet lite mer centralt. Måste åka dit nån dag och se hur de har fått det. Christian är verkligen en sån där riktig dröm son, så snäll och go men ändå busig och med glimten i ögat. Tänk om alla Stefans söner va sådana...Ja, Håkan lär ju också vara en himla bra kille vad jag hört, och det är klart, hans mor är ju också bra. Hoppas bara att han kommer hem en vacker dag. Sen har i ju Jocke då... ja, va ska man säga... tyvärr en kopia av sin mor... helt sopren! Men det är ju inte den stackarns fel... han har ju inte valt sin mor ;) Men va fan tänkte Stefan på??? Total sinnesförvirring förmodligen ;)
Nä, nu ska jag ta mig en bloggrunda hos Er kära läsare innan jag både tråkar ut er eller somnar själv i mitt babbel. I morgon blir det Rockabilly i parken, så då blir det fullt ös och sent...
Tjingeling
Susanne2 kommentarer:

mia.t sa...

Kul att du gillade skissen och ville vara med och skapa ett bidrag! Jättefint kort och dina andra skapelser är också jättefina. Skorna är sååååå söta!
Kram Mia

Anna Pittepot sa...

ja, tänk vad tiden går. Snart 2½ år! ÅÅ lägenheten är ju såå fin, är jätte glad för att Stefan har tagit sig tid att bygga:)

kjamar Anna