Sidor

torsdag 3 mars 2011

Veckan bara sprang iväg...

Hej Hopp!
Vart tog den här veckan vägen då?? Den hade verkligen turbofart! Har haft häcken full med allt mellan himmel o jord. Husmäklare och visningar, förberedelser inför dopet på lördag, massa roliga varor till butiken, aktiviteter i skolan med Jonas, vattenpalatset med Linus, doktorn med Anna, packa alla ordrar, scrapcafét i onsdags, öppet i butiken, scrappa en sväng in i mellan och sen den vanliga tråkiga tvätten...

Men idag kom i alla fall våren!! ÄNTLIGEN!! + grader, sol och fågelkvitter!! Såg t om att viden hade slagit ut när jag, Linus och Anna tog en promenad i solskenet. Härligt, att det går åt rätt håll. Det behövs verkligen.

Däremot en tråkig sak... det verkar inte som det blir några fölisar i år. Skimmra ska i alla fall inte föla så smal som hon är. Kajsa kanske... Ja, smal o smal... vet ju inte om mina små damer kan klassas som smala men inte fölistjocka heller... Måste nog kolla upp dem och se vad som är galet. Abortvirus kanske?? Jätte trist för jag längtar verkligen efter små föl igen. Var ju några år sedan sist. Hade vart kul att komma igång och visa dem på utställningar och sånt igen. Men det får väl bli en sommar med mycket körning i stället.

På lördag är det dags att döpa turbolusen i alla fall. Ska bli skönt när det är överstökat. Jag är då verkligen inte mycket för att klä ut mig i fina kläder... Känns ju som man är på maskerad. Nä, tacka vet jag jeans, en svart top o mina älskade jobbarskor ;) Men nu måste jag väl hitta nån klänning kanske... o jag som inte har kropp för klänningar just nu... hmmm....

På tal på min vikt... fan va fet jag är! Jag som är van att va smal och nu så verkar kilona efter lusen ha fastnat för gott. Jag försöker verkligen att inte dricka så mycket cola, men va sjutton, det är inte enkelt, för va ska man annars dricka??? Så det hela slutar just nu med att jag är törstig som en hel öken och tvärilsken som bara jag kan bli... men förhoppningsvis blir jag smal igen nån gång.... kanske. Och det där med att träna... ja, det är ju det absolut tråkigaste som finns! Och det är inte lätt att svälta sig när jag gör för god mat. Jag funderar på om jag ska gå och spegla mig så fort jag är hungrig och verkligen se om jag behöver ha nåt att äta, ja det kanske vore det ända framöver. Får nog testa det!

Lördag var det vi pratade om ja.... då är det min och Stefans bröllopsdag också! Och så är det min födelsedag och Anna´s dopdag. Nedrans bra att ha allt på samma dag, så slipper man ha en massa tillställningar hit och dit. Funderar lite på vad jag ska hitta på att ge min älskling på "vår" dag. Inte så lätt, men jag kommer nog på nåt.

Nä, nu är det nog läggdags snart, men först ska jag försöka göra klart min steampunk layout som jag började med härom dagen.

Kram
Susanne

1 kommentar:

Anna Pittepot sa...

vi kan ta bort alla speglar i stället, så ser du dig ju inte hahah!

Kjamar
Anna