Sidor

fredag 11 mars 2011

Senaste veckan...

Hej!
Ja, jag tycker verkligen att tiden bara springer iväg. Nu har ju snart halva mars försvunnit också. Tänk om snön och kylan kunde försvinna lika fort också, men nä, den verkar vara seg i år. Men det är i alla fall skönt att det är ljust ända till halv sju på kvällarna nu och ljust tidigt på morgonen.
Förra lördagen fyllde ju jag år och då fick jag det här fina hjärtat av Stefan. Min ängel/My Angel. Så gulligt av honom.
Jag fick även en bukett med jättefina blommor. Eller ja... egentligen fick jag två buketter. En av min underbara dotter Anna också men den hamnade i solen och vissnade fortare än jag hann ta kort på den. Men jag fick några andra fin fina saker av henne också som jag ska ta kort på och visa Er en annan gång.
Lille Linus döpte vi ju samma dag. Så här stor och söt har han blivit. Snart 4 månadergammal. Scrappa gör jag så fort jag kan och hinner. Har gjort en hel del på sistone men det kan jag tyvärr inte visa än för det är med i olika tävlingar och uttagningar. Men här är en layout i lite lätt steampunk stil. Själva fotot på mig tog Anna för ett par år sedan. Blev ganska nöjd med den här faktiskt. Materialet är från Prima och finns hos CountryScrap.

Idag blir det att jobba lite i butiken och förhoppningsvis få scrappa lite. I morgon ska jag köra Anna och Sandy på kurs hos en av våra leverantörer. Ska bli spännande och se vad de ska göra för något.

Ha nu en riktigt bra helg!
Kram
Susanne

2 kommentarer:

Lotta sa...

Wow vilken underbar blogg du har!!
vilka otroligt fina alster....tokgillar din stil. Hit ska jag hitta oftare :)

Ha det bra!

FannyDesigns sa...

oh, va glad jag blir att höra det Lotta! Sånt piggar alltid upp ;)
Varmt Välkommen åter!!

kram
Susanne