Sidor

onsdag 21 september 2011

Kära nån vad tiden går!

Hej!
Ja, nu va det ju hundra års sen jag bloggade typ.... Jag hinner verkligen inte med detta, men det är ändå kul att ha en blogg.... Livet har väl varit upp och ner som vanligt med alldeles för mycket att göra. En liten bebis, två tonåringar och en gubbe med stora berg o dalbanor sätter sina spår ska ni veta. Och snart börjar jag att jobba ännu mer ;) Ska börja köra lastbil igen och det ska bli himla kul!! Det finns väl ett talesätt där man säger att man kan bränna sitt ljus i båda ändarna?? Det gör jag i alla fall, så gott jag kan.
Här är i alla fall några alster jag har gjort här i sommar. har gjort fler men de bilderna finns i mobilen så jag får försöka trolla över dem därifrån o till datorn ;) - jag som e såååå teknisk!
Först ut är en Lo på min Anna o vår gamla katt som tyvärr inte finns längre. Den här Lon är egentligen inte helt klar, men jag har kört fast på den just nu så ett annat resultat komme rlängre fram :)
Nästa Lo är gjord på ännu ett av våra bröllopskort....
En höst lo på lilla Anna igen. Tyvärr blev det blixt blänk på fotot. Väldigt färgstarka höstfärger enligt min smak men kul att utmana sig själv ibland.
Jag fick en beställning av min bror på ett Dop kort och här är resultatet.

Morsan fyllde år och vad ger man henne då?? Jo, en flaska vin med en scrappad moj runt ;)

Ja, kära vänner, vi får hoppas att jag snart kan visa Er lite mer av mina alster. ha en toppendag och tack för att ni tog Er tid att kika på mina alster :)
Kram
Susanne

4 kommentarer:

Jenni sa...

Hahah...scrappad "moj"...du e la gooo!

Jättefina grejer som vanligt från Dej. Håller med om dom där "kraftiga färgerna" från Bo Bunny...dom ÄR en utmaning, för mej med. Men jag har ju köpt så jag måste ju utmana mej! Snart.... ;)

Kram på dej!

Helene Johansson sa...

Fina kort mm.
Kanske kanske skulle man prova nån gång.

Ullkika sa...

Hejsan! första besöket på din privata blogg... jättefin! Hit kommer jag igen....
KramiZ Ullkika

Anna Pittepot sa...

Jätte fina saker du har gjort mamma!