Sidor

söndag 19 juli 2009

Första semesteralstren gjorda!

Hej!
Nu är jag klar med mina första två kort. Blev inte sådär jättenöjd med dem. Det har liksom gått lite trögt med mitt pysslande här i husvagnen. Har mest beundrat CountryScraps DT´s underbara alster. Har verkligen fått massor av inspiration och idéer men får inte riktigt ut det genom mina händer ännu. Måste helt klart försöka mig på en egen variant utav Heléns vackra brevlåda, Mia´s så fina album och Bellamios supersnygga kortlåda! Väntar med spänning på vad Carola ska komma med för inspiration härnäst.

Här är i alla fall mina två senaste kort. Till det första kortet har jag använt mig av en stämpel från CraftyInduviduals no: CI-135 samt en stämpel från Tim Holtz. Metalldekorationerna kommer från Tim Holtz och Reprint. Rosorna kommer från Prima och papprena vet i sjutton vart de kom ifrån. De fanns i min pappersgömma. Jag har ruggat och chalkat kanternaTill det andra kortet har jag använt mig av jätteläckra metallbokstäver, självhäftande plastspets, lite olika papper från min pappersgömma, stämpel, pearls, nestibilities, blommor från Prima och en jättefin metallblomma.

Nu ska jag ägna en lång stund åt att Bloggsurfa. Kanske kikar jag förbi hos just Dig.
Kram
Susanne

2 kommentarer:

Helén sa...

Men vilka fina kort!! Gillar verkligen rutorna på det första kortet, det var riktigt snyggt! Underbara stämplar på båda korten! Och nu blir jag ju så sugen på att shoppa igen... de där metallblommorna är ju sååå fina!

Hoppas att du har en skön semester! :)

Kram Helén

Anonym sa...

Gillar texten på stämpeln!
Mvh Linda
www.kreativarummet.dinstudio.se