Sidor

onsdag 29 juli 2009

Slut på semestern...

Hej!
Nu är semestern i Rättvik och Dalarna snart slut. I morgon åker vi hemmåt igen. Något mer scrappat blev det inte under denna veckan. Det har varit fullt upp med folk och bilar hela tiden. Många olika roliga aktiviteter att gå på under Classic Car Week, så tiden räckte inte till. Ett av besöken blev på Rolands Bilskrot i Röjeråsen. Ett himmelrike för oss som älskar rostiga gamla bilar! Se bara så söt och ledsen den här ser ut
Ett annat besök blev i Mora och glassbaren vid kajen. Helt underbar glass och massor av olika sorter att välja på. Här har min pojk, Jonas, fått en stor glass. Han fyllde även 11 år den dagen.
På tisdagskvällen är alltid den stora Crusingen i Rättvik. Här har Anna, min dotter, gjort sig i ordning för kvällen. Visst blev hon söt som Rockabilly tjej.
Här är hon igen vid en bil nere på stan. Den enda bilden jag tagit i år på en finbil, men jag har en uppsjö av bilder på gamla finbilar i alla modeller och färger så i år blev det desto fler på skrotbilar...
Jag rekommenderar er verkligen att besöka Rättvik på Classic Car Week om Ni inte redan varit där. En helt otroligt kul vecka för hela familjen. I morgon åker vi hemmåt till städning och tvättning igen. Vet att det även kommit en massa lådor från USA med nya spännande varor till butiken. Så jag har rena julafton när jag kommer hem! Massor av ordrar att packa blir det också och på måndag kör jag containrar igen. Planering inför hösten med alla roliga kurser, mässor, träffar och andra aktiviteter i butiken är också i full gång, men mer om det kommer ni att kunna läsa om i butiksbloggen.
Ha en underbar kväll!
Kram
Susanne


9 kommentarer:

pysselninjangittan sa...

Den va ju suverän den stackarn som är bortglömd i skogen. Du får hitta på nåt kul med bilderna fårn skrothögarna :)

mia.t sa...

Wow, vilka snygga foton och barnen är sååå fräcka ;)
Vintagefoton på gamla rostiga bilar...mums!!
Hoppas du hade det riktigt bra och att du kommer hem med laddade batterier inför en hektisk höst. Vi syns snart!
Kram Mia

Helén sa...

Ser ut som att ni haft en härlig semester! Vilka fina barn du har! Tjejen är ju bara sååå söt i sin "utstyrsel"! Vad roligt att de delar ditt intresse.

Linda sa...

Jättefina bilder!!

alina sa...

Hello, Susanne, I'm glad that you have left a comment on my blog, so I could find your beautiful blog also!
Have a lovely weekend!
Hugs, Alina

BellaMio sa...

Verkar som ni haft en underbar ledighet!!

Och bilden på den ensamma stackars skrotbilen är ju bara så fiiiin! Den måste du bara scrappa något med!!

Kram Kram

petraso sa...

Vilka sny´ggingar...både bilen och tösen.... Ska komma i håg bilskroten om vi är i de trakterna!!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Mäh vilka läckra kort! Och vilka snygga "rockabilly"-ungar du har! Dottern ser ju urläcker ut i sin kreation! Och sonen ser ju bara såååå cool ut i "brylcreme"-frissa!

Häftigt också med alla skrotbilarna, ibland är de roligare att titta på än alla snyggisar... Fast det är nog kul vilket som!

Hoppas allt är bra med dig!
Ha de bäst!
Kram / Angelica

Sanna F sa...

Härliga foton!!!!!!!!!!!