Sidor

onsdag 22 juli 2009

Nytt kort och nya foton idag!

Hej mina vänner!
Idag har det varit riktigt soligt och varmt. Helt vindstilla och allldeles underbart skönt! Jag har gjort ett nytt kort, vilket ni kan se här. Som vanligt finns det mesta materialet att köpa hos CountryScrap.
På sena eftermiddagen var jag och Anna ute och fotade lite och här fastnade ju t o m jag på bild. Hjälpte inte att jag försökte gömma mig...

Imorgon kommer min goa kompis Madde och hennes ungar upp och på fredag kommer en annan kul kompis tillika min chef, Tommy upp. Så fredag blir det party!! I morgon spelar visst även Black Jack här och då får jag nog dit o kolla lite. Fast bäst blir nog när Ewa Eastwood spelar nästa onsdag. Hon är bara jätteduktig!
En liten fråga... varför kommer man på så jäkla många roliga scrapidéer när man ska ligga still på stranden och sola??? Det går INTE att ligga still där!
Kram
Susanne

6 kommentarer:

Helén sa...

Underbart kort! Du får alltid till så himla snygga bakgrunder!! Men visst är det väl typiskt att man får massor av idéer just då när man inte kan/ska scrappa... se till att ha papper och penna med dig till stranden, så kan du skriva och skissa alla idéer till senare tillfälle!

Du verkar ha fullt upp på semestern! ;) Ewa Eastwood har jag aldrig hört talas om, vad är det för slags musik??

Ta det lugnt med ölen! ;)

Kram Helén

pysselninjangittan sa...

hihi, antagligen som med mig. Fast jag har oturen att få de bästa idéerna då jag gått o lagt mig för att sova. Det är då vi slappnar av och låter hjärnan få fritt spel att tänka själv :)

FannyDesigns sa...

Ewa Eastwood är nutidens Rockabilly/Rock´n Roll drottning och det roliga är att hon kommer från Sverige!

Kram Kram

Nilla sa...

Härligt kort!! Trodde jag skulle hinna över till dig, men det får nog bli till jul eller nästa sommar! Har du öppnat cafét?? Kram Nilla

FannyDesigns sa...

Tyvärr har jag inte hunnit öppna cafét ännu. Ska göra ett rejält ryck och renovera klart när jag kommer hem från semestern. Förhoppningsvis blir det här i höst som det öppnar.

Kram Susanne

Milla sa...

Vilket fint kort! Både på dig o det du gjort!

Visst är det väl typiskt att alla idéer kommer när man inte vill?
Hoppas du varit ute på piren... Där är ju jättefint. Vi var därute förra veckan:)

Ha det underbart!

Kram Camilla