Sidor

söndag 21 juni 2009

Annas bästa vän

Hej!
Idag har jag inte fått scrappat så mycket tyvärr. Det blev bara en Lo och den kan Ni se här nedanför. Det är min dotters bästa vän. Min dotter, Anna, har tagit fotot själv.

Igår var det cruising i Lysekil. Strålande solsken och massor av glada folk och snygga gamla bilar! Och polisen höll sig i schack!! De passar sig väl efter all kritik de fick för några år sedan när de stängde av hela stan och alla som var ute för att se gamla fina bilar missade alltihop. Nu är det mycket bättre organiserat och polisen gör bara det dom ska göra och lägger inte näsan iblöt i vårt bilåkande. Mycket bättre för det är nu allt flyter på, inga direkta slagsmål eller andra bråk som det blev när polisen bara jävlades. Det enda som borde förbättras är en längre cruisingslinga eftersom det så snabbt blir stopp. Lysekilscrusingen är ju så otroligt populär och staden så liten, men det borde gå att göra slingan längre.
Själv körde jag min kompis Pontiac Bonneville -65 cab. Helt ok bil men tyvärr ingen 50-talare...

I morgon väntar "mina" containrar på mig igen. Skulle visst bli varmt och soligt den här veckan och det blir skönt. Jag är ju ändå utanför lastbilen och jobbar en del och då är det underbart när solen skiner.

Min förkylning är lite bättre men förövrigt mår jag fortfarande ganska dåligt. Vet inte hur jag ska göra med mitt liv. Jag mår dåligt och mina älskade barn mår dåligt. Hur sjutton tar vi oss ur detta och kan börja om igen??? Ja, jag ska väl inte klaga egentligen men vet snart inte vad jag ska ta mig till.

Ha en bra kväll!
Kram på Er!
Susanne

8 kommentarer:

mia.t sa...

Jättehärlig layout Susanne! Jag gillar snörningen och alla blommor.
Jag hoppas att du inte pressar dig själv för hårt med allt som du vill göra utan att du tar dig tid att vila och bara njuta av tillvaron ibland...vill inte att du/ni mår dåligt.
Kram Mia

Helén sa...

Nu vet jag ju inte vad som ligger bakom att ni mår dåligt, men jag hoppas att allt ordnar sig för er snart och att ni kan se en ljusning!

Din LO är superfin! Håller med Mia, snörningen är läcker! Alltid fint med mycket blommor och jag gillar foton i svartvitt eller sepia!

Kram!

Essmo sa...

Har kikat runt här en stund nu å va mycket fint du gör! =) Härlig stil ;)
Tack för titten inne hos mig,blir så glad för dina snälla ord!

kramkram!

BellaMio sa...

Men usch och fy då! inte roligt att ni mår dåligt... PM'a mig på Svensk Scrapbooking om du vill prata en stund...

LO'n... Åh den är så ljuvlig, och precis som Mia gillar jag verkligen snörningen! Men även "lappen" som sitter vid fotot...

Kram och hoppas ni mår bättre snart!

Annika sa...

En helt ljuvlig LO! Älskar hur du fångat upp färgerna från fotot i det övriga!

Skickar lite " måbra kramar"

Kram Annika

Malin sa...

Ljuvlig LO!
Hoppas att ni mår bättre snart=)

Kram
Malin

Louise :) sa...

Vad gullig du är! :) Såg den när jag var hemma, det blev verkligen jättefint :) Kram /Louise

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Hej tjejen!

Visst är det härligt nu då alla bil-utställningar/-träffar/-cruisingar sätter igång nu på sommaren. Själv kan jag inget och noll om bilar, men det är rätt gött att titta på gamla 50/60-talare...

Härlig LO och ett jättevackert foto som din dotter tagit av bästisen.

Hoppas ni reder ut era motgångar, det är nog så jobbigt att själv må dåligt, men när ens barn dessutom halkar ner i det - då känner man sig maktlös...
Nu vet jag ju inte vad det gäller - men visa dina barn att du inte ger upp (varken dem eller dig själv), visa att allt är värt att fajtas för och att ni är starka tillsammans. Du kommer få igen det så småningom av dina barn. Om det nu funkar i just er situation dvs.

Lycka till, ha de så gott tjejen!
Kram / Angelica