Sidor

fredag 26 juni 2009

En sådan vecka!!

Hej!

Så har det äntligen blivit helg igen med allt vad det nu innebär... Jag har varit sååå sugen på att scrappa men det har inte funnits någon tid eller ork kvar efter arbetsdagarna. I måndags gjorde jag nog något men tyvärr så är ju ett av mina problem att jag tappar minnet, så jag minns inte vad jag gjorde då. I Tisdags däremot ringde min otroligt snälla kompis och frågade om vi skulle åka på bilträff i Sunnanå hamn i Mellerud och grilla. Givetvis blev jag jätte glad och åkte med honom trots att jag egentligen hade massa "måsten" att göra här hemma. Det blev en jättemysig kväll! Min pojk, Jonas, var med och det va så varmt och skönt att vi kunde åka nercabbat de 7 milen dit upp utan att frysa. Sitta vid vattnet och grilla i kvälls solen är ju även det hur mysigt som helst. Vad glad jag är att jag har en sån snäll kompis.

I onsdags var jag en snabbis nere vid slussarna i Trollhättan på den vanliga bil/Mc/Moped träffen som är där på onsdagar. Där va sååååå mycket folk och fordon!! Jättekul!! Min pappa var där med sin Matchless (Mc). han och hans knuttekompisar hade dragit dit tidigare på kvällen. Jättekul att han har fått ordning på sin hoj och kan hänga med gubbarna ut. Själv var jag där med en annan kompis tillika även min chef... Vi hade lite bråttom för vi skulle iväg och se på ett garage som han hade fixat åt mig. Har jag tur eller som har sådana underbart snälla vänner eller?? Men ändå mår jag så dåligt och känner mig så ensam... Fast det är ju här hemma som det är STORA problem. Orkar inte dra det nu heller men att vara singel i ett förhållande är inte kul!

Sedan kom Torsdagen med 15 timmars arbetspass sova 4 timmar och så var det fredag och upp och jobba 9 timmar och nu sitter jag här. Försöker att uppdatera lite här och där för det lär nog inte bli något scrappande idag heller hur gärna jag än vill. Ser i kors, känner mig yr och allmänt seg i hjärnan. I morgon har jag öppet min lilla butik mellan 11 och 14. Mia kommer hit och hälsar på och det ska bli sååå kul!! Det va så länge sedan vi träffades utan att jag är superstressad. Så i morgon SKA jag scrappa i lugn och ro!!
Annars kommer nog helgen att gå åt till att städa/tvätta och sätta upp nytt staket till hästarnas hage. Försöka vila vore kanske bra men hur gör man då??? Jag blir ju superstressad av att inte göra något. Jag har hamnat i en ond cirkel där jag måste hålla igång i minst 150 hela tiden och helst jobba två pass/dygn. Jag vet i sjutton hur jag ska kunna varva ner...

Jag har ju som sagt inte hunnit scrappa något nytt sen sist men hoppas kunna visa er något nytt imorgon.

Ha en fin kväll!
Kram
Susanne

2 kommentarer:

Milla sa...

Oj, låter inge vidare tjejen! Du måste försöka tagga ner lite.. Annars kan du bli dålig.. Lita på mig jag vet TYVÄRR vad jag pratar om.

Ha det så bra, tids nog hinner du scrappa mer av dina underbara alster.

Kram Camilla Millas

lk46 sa...

Hej min vän!
Håller helt med Millas. Ta det lugnt, det finns bara en av dig och det är du! Du har mycket på gång, men glöm inte bort dig själv! Vi tror vi är så starka, men en dag upptäcker vi att så inte var fallet! Var rädd om dig vännen!
massor av kramar från lene