Sidor

söndag 14 juni 2009

Äntligen flyttat min Blogg!!

Nu har jag äntligen fått ordning på min nya Blogg!! Det känns skönt för blogg.se va fasligt tråkig och svår att göra någonting roligt med om man inte va superhaj på datorer vilket jag inte är.
Mina gamla Layouter och dylikt hittar ni i min gamla blogg men jag ska snart fylla denna med en mängd nya, bara jag mår lite bättre så jag orkar scrappa igen. Jag ska även flytta in i ett helt nytt nyrenoverat scrapprum!! Det ska bli sååå kul!! Men just nu orkar jag inte flytta alla mina saker. Det är ju inte lite scrappsaker som jag samlat på mig genom åren... Behöver nog ta en rejäl rensning också i samband med min flytt så snart blir det BloggCandy här!
Idag ska jag försöka släpa mig ut och göra klart grönsakslandet. Normalt sett tycker jag det är jättekul men nu... I morgon ska jag börja köra containerbil igen. Körde ju det för några år sedan men nu ska jag ägna sommaren åt containrar igen. Saknar betong och gruskörningen men just nu är det ju dåliga tider och få som bygger nytt. Men det blir väl bättre tider igen... kanske. Livet känns rätt jobbigt just nu trots mina små roliga projekt. Som många vet redan håller jag ju på att bygga en gammal Caltex tapp där jag ska ha ett 50-talscafé och även ha min butik, CountryScrap. Butiken har jag i och för sig redan flyttat ut dit och på så sätt fått bättre plats.

Nä, nu får jag nog släpa mig iväg och ut i solen lite. Saknar mina barn... Men hoppas de kommer i eftermiddag. Ha en underbar dag!
Kram Kram
Susanne

1 kommentar:

Lisbet sa...

Ser vi fram emot att få se nya alster...