Sidor

fredag 19 juni 2009

Ännu en Tag...

Hej!
Först vill jag önska alla en riktigt Glad & Trevlig Midsommar! Själv är jag dunderförkyld + att jag fortfarande mår fruktansvärt dåligt men ska väl inte klaga. Det finns de som har det värre.
Country Scrap har ju fått in så fina Tim Holtz stämplar och jag va bara tvungen att testa några av dem. Även tyllet är därifrån och finns i svart eller vitt. Det här blev mitt första alster gjort med tyll men definitivt inte mitt sista! Älskar verkligen tyll!! Som Rockabilly tjej har jag naturligtvis en tyllunderkjol. 16 meter tyll är den sydd av!! Jättefin att ha under 50-talsklänningar men ack så varmt.... Inte för att jag är någon direkt klänning/kjol älskare men ibland kan det va kul.

Så här blev i alla fall min nya Tag i Tim Holtz stil och med tyll! Blev riktigt nöjd med den själv faktiskt men vill gärna höra vad Ni kära vänner tycker. Det är sååå roligt när Ni skriver en rad eller två.

Nu ska jag fortsätta med en Layout med min dotter Anna. Jag började på den för ett tag sedan men körde fast. Nu känns det som det kan gå lättare. Ikväll åker jag nog ut till Hafsten och grillar med mina kompisar. Har lagt kött i hemmagjord marinad.
Kram Kram
Susanne

3 kommentarer:

Yoli Design sa...

ååååååååååååhhh så himlans läcker...
glad midsommar på dig mé!!

Kraaaaaaaaam

Helén sa...

Kanonsnyggt!!! Så läcker uppbyggd med stämplarna, med husen nertill och sen fåglar som på himlen... Tags är verkligen Tim Holtz och jag ÄLSKAR hans stämplar!! Var har du fått tag på dina tags? De ser ut att vara lite större än de jag sett.

Glad midsommar och hoppas att du snart känner dig bättre!

Milla sa...

Wow jättesnygg tag!
Måste nog använda lite stämplar från kära T.H=)

Ha de gött!

Kramizz